LOGO_INBACO

O nama...

Inbaco doo se bavi auto-industrijom, sa iskustvom vlasnika od 1985.godine. Poslovanje se trenutno odnosi na: iznajmljivanje vozila - rent a car. Inbaco doo ima dugogodišnje iskustvo u iznajmljivanju vozila. Vozila su pažljivo birana po sugestijama korisnika sa ekonomičnim dizel i benzinskim motorima u raznim klasama, od malih gradskih, dostavnih do većih vozila sa 5+2 sedišta, koji mogu biti sa automatskim ili manuelnim menjačima. U neposrednoj blizini kompanije Inbaco.d.o.o. je autoservis, čiji iskusan tim se brine o tehničkoj ispravnosti vozila. Dužnost našeg tima je da se pobrine za vozilo na kraju svakog najma. Vozila dovozimo i preuzimamo na aerodromu ili na dogovorenim lokacijama. Poštujući Vaše vreme, izabrali smo najlakši i najbrži način rentiranja vozila. Vozilo koje Vi izaberete možete iznajmiti na našoj adresi kao i na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, autobuskoj ili železničkoj stanici, ili nekoj drugoj dogovorenoj lokaciji u vreme koje Vama najviše odgovara. Preporučujemo blagovremene rezervacije, zbog velike potražnje, kako biste po dolasku u Beograd ili po sletanju na aerodrom mogli da preuzmete vozilo. Rezervaciju možete uraditi telefonom, mail-om, skype-om, ili online preko našeg sajta. Verujemo da profesionalnim odnosom i izborom modela automobila i cena najma možemo postati i Vaš rent-a-car partner. Za stalne klijente, firme, dugoročne i trajne najmove nudimo posebne pogodnosti.

Generalne informacije kao sastavni deo ugovora o najmu vozila:

Isporuka/prijem vozila

Vaše vozilo možete preuzeti i vratiti na našoj adresi, ili adresi nekog od hotela u Beogradu, kao i na Beogradskom Aerodromu ili dogovorenoj lokaciji bez ekstra naplate. Vozilo se može preuzeti i vratiti i izvan radnog vremena.

Vozačka dozvola

Neophodno je posedovanje vozačke dozvole najmanje 5 godina. Obavezna identifikacija - lična karta, ili pasoš na uvid.

Depozit

Depozit je obavezan - autorizacija kreditne kartice (VISA ili MASTER CARD). Minimalna visina depozita je 12000 din. *Cena najma ne ulazi u depozit. Najam, kao i depozit se plaća unapred, pri preuzimanju kola.

Minimum rentiranja

Minimum rentiranja: Minimalno korišćenje usluga je tri dana. Svako kašnjenje se dodatno naplaćuje. Ukoliko zakupac skrati ugovoreni period najma, Inbaco d.o.o. zadržava pravo da naplati penale u visini od polovine preostalog najma. Takođe ukoliko se zakupac ne pojavi i ne otkaže najam 24h unapred, Inbaco d.o.o. zadržava pravo da naplati dva dana najma.

Gorivo

Potrošeno gorivo plaća zakupac i dužan je dostaviti račune o kupljenom gorivu zbog eventualnog kvara na motoru usled lošeg goriva. Inbaco d.o.o. će naplaćivati 10% ekstra za dopunu goriva u slučaju da zakupac vrati vozilo sa manje goriva od količine kojom je vozilo bilo snabdeveno pri preuzimanju. Gorivo nije uključeno u cenu najma.

Završetak najma

Vozilo treba vratiti najkasnije do 12 časova onog dana kada ističe ugovor, a subotom do 10h (ukoliko se drugačije ne dogovori i upiše u ugovor), a u slučaju kašnjenja bez odobrenja Inbaca, naplaćuje se iznos u visini jednodnevnog najma. Vozilo se vraća čisto spolja i iznutra kao kada je preuzeto početkom najma. Ukoliko se vozilo ne vrati u roku od 24 časa od završetka najma, smatraće se da je otuđeno od Inbaca i prijaviće se MUP-u kao krađa vozila.

Vraćanje vozila

Vozila se vraćaju do 12 časova, a subotom do 10 časova.
Produžetak najma se plaća dan pre isteka do 12 časova.

Saobraćajne kazne

Za prekršaje i kazne kao i parkiranja tokom iznajmljivanja koje su posledica kršenja saobraćajnih propisa Republike Srbije su isključivo odgovornost zakupca. Iznajmljeno vozilo ne sme biti upotrebljavano:
• pod uticajem alkohola, sredstava za umirenje, narkotika, sredstava za spavanje, ili drugih lekova;
• u protivzakonite svrhe (npr. krivična dela, carinski i devizni prekršaji...);
• za plaćeni prevoz putnika ili robe;
• za bilo koje takmičenje, brzinske probe, ili trke;
• za pogon, ili vuču drugih vozila, prikolica ili bilo kog predmeta;
• kada nije u voznom stanju;
• za obuku vozača;

Policijski zapisnik

Policijski zapisnik je obavezan za sve vrste osiguranja! Bez policijskog zapisnika, pun iznos štete i/ili krađe biće naplaćen od klijenta, bez obzira na vrstu kupljenog osiguranja. Kupovina dodatnih osiguranja nije obavezna, na Vama je da procenite da li želite da njihovom kupovinom smanjite eventualni iznos učešća u šteti/krađi na minimalno propisane iznose.

Osiguranje

Sva vozila kompanije Inbaco d.o.o. su osigurana za štetu nanetu trećim licima, a kasko osiguranje, sa učešćem u šteti od 12000 dinara se posebno doplaćuje. Lične stvari i prtljag nisu osigurani i ne preporučujemo da se takve stvari drže u kolima kada su parkirana.

Prava u slučaju sudara i štete

Odgovornost zakupca za pričinjenu štetu do 12000 dinara je 100% ukoliko ima doplatu za kasko osiguranje koja iznosi 500 dinara po danu, u suprotnom je dužan platiti celokupan iznos načinjene štete na vozilu, osim ako šteta nije nastala krivicom drugog vozača što se dokazuje policijskim zapisnikom i štetu plati njegovo osiguravajuće društvo. Za štete preko 12000 dinara korisnik će platiti 12000 dinara odštete, ukoliko ima ugovoreno kasko osiguranje, uz obavezan izveštaj policije sa lica mesta. Svaka šteta na gumama, ispod vozila, ključevima od vozila, radio aparatu, tablicama i gubitak saobraćajne dozvole i ključeva nije pokrivena osiguranjem, i u slučaju gubitka ili štete zakupac plaća 100% od cene. Inbaco d.o.o. nije obavezan da obezbedi zamensko vozilo ukoliko zakupac ošteti vozilo svojom krivicom.

Krađa

U slučaju krađe vozila zakupac je dužan da plati 100% štetu, osim ako krađu prijavi lokalnoj policijskoj stanici i poseduje zvanični policijski izveštaj, saobraćajnu dozvolu i original ključeve, platiće 5% odštete/ vrednosti vozila ako je doplatio za kasko osiguranje, u suprotnom platiće celokupan iznos tržišne cene vozila. Zakupac je dužan da uvek zaključa vozilo i saobraćajnu dozvolu da ne drži u kolima.

Dodatni vozač

Bez dodatne doplate (minimum 25. godina starosti i posedovanje vozačke dozvole minimum 5 godina).

Dečije sedište

250 dinara po danu (sa PDV). GPS: 250 dinara po danu (sa PDV).

Takse

U sve cene je uračunat porez 20%. Sve usluge se naplaćuju u RSD po zvaničnom kursu NBS.

Noćna isporuka/ prijem

Isporuka u noćnom periodu (22:00h - 07:00h) naplaćuje se 1800 dinara (sa PDV). Van radnog vremena, nedeljom i praznicima isporuka i prijem vozila se takođe naplaćuje 1500 dinara (sa PDV) po isporuci.

Prelazak granice

Prelazak granice SRB je dopušten isključivo uz dozvolu od strane kompanije Inbaco d.o.o..

Zimski uslovi

Molimo Vas da se pridržavate upustava za zimske uslove:
• ne ostavljati ručnu kočnicu
• odlediti brisače
• odlediti brave
• koristiti tečnost za stakla nerazblaženu
• motor zagrejati 3 minuta

Odgovornost

Zakupac treba da vodi računa o vozilu. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, reli, šlepovanje drugih vozila, pozajmica vozila drugom licu i striktno je zabranjena svaka vrsta zamena delova i bilo kakvog prepravljanja. Svaka zamena se vodi kao šteta koja će biti naplaćena zakupcu. ije dozvoljen prevoz životinja i građevinskog materijala!

Važno

Sve usluge se naplaćuju u dinarskoj protivvrednosti (RSD). Produženje ugovorase tretira kao novi ugovor i ne prenosi se kilometraža iz prethodnog ugovora.

Inbaco d.o.o RENT A CAR

Prizrenska 29, 11080 Zemun

Radno vreme:
ponedeljak-petak 8-17h
subota 8-14h

Telefoni

011/3166770

011/3077000

066/221112

Kontaktirajte nas

E-mail: rent@inbaco.rs

Website: www.inbaco.rs

PIB:102734798

MB:17461958

facebook   Instagram servis        servis